Elämänpuu Design

Elämänpuu Design Merkityksellisiä Koruja

Elämänpuu symboloi ikuista elämää. Se tunnetaan ympäri maailmaa eri kansojen uskonnoissa ja tarustoissa Se on myyttinen puu, joka sitoo taivaan ja maan yhteen.

Kelteille se edustaa luonnon tasapainoa ja harmoniaa. Se symboloi viisautta, voimaa ja pitkää ikää. He uskoivat jumalien kommunikoivan heidän kanssaan elämänpuun kautta. Heille puut olivat maagisia, eläviä olentoja, jotka suojelivat maata ja olivat portaaleja henkiseen maailmaan.

Elämänpuu on suosittu ja arvostettu symboli, sillä sen sanotaan välittävän positiivista energiaa.

Elämänpuu korujeni taustalla on aina jokin ajatus. Ammennan inspiraationi vanhoista legendoista, taruista ja saduista. Luonto ja sen monimuotoisuus näkyvät korujeni materiaaleissa. Käytän koruissani suomen luonnosta keräämiäni kasveja ja yrttejä, jotka on ikuistettu biohartsiin tai lasiin. Koruissani on myös  puolijalokiviä, helmiä, keramiikka ja puuta. Kirjakoruissani käytän kierrätys tai vegaania nahkaa. Metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia usein hopeoituna. Korvakorujen koukut ovat hopeaa  tai  kirurgin terästä.

Avainkoruja

Valmistamme kauniita avainkoruja, jotka toimivat nimensä mukaisesti koruina työpaikoilla, sen lisäksi niiden avulla ID-kortti pysyy mukana ja avaimet tallessa.

Valmistamme myös avainkoruja puolijalokivistä, jolloin kivien omat positiiviset energiat auttavat hektisessä ja kiireisessä työelämässä.

Riipuksia

Meiltä löydät valtavan valikoiman riipuksia esim. Elämänpuita, Salaisuuksien Avaimia ja kiviriipuksia jne.

Kaikkiin riipuksiimme kuuluu ketju samaan hintaan.


Enkelin Kutsu

Myymme itse valmistamiamme Enkeli Kutsuja puolijalokivillä, jolloin jokainen koru on oma yksilönsä.

Enkelin Kutsu on pieni heleästi soiva kello, jonka äänen oma suojelusenkelisi kuulee. Kaikkialla maailmassa eri kulttuureissa on aina ollut tämän tyyppisiä koruja onnentuojana sekä pahan karkottajana.

Korvakorujen aarreaitta

Valmistamme korvakoruja mm. kivistä, keramiikasta ja kukista. Korvakoruissa löytyy myös Elämänpuita, sulkia, höyheniä, eläinhahmoja jne.