Elämänpuu Design

Elämänpuu Design Merkityksellisiä Koruja

Elämänpuu symboloi ikuista elämää. Se tunnetaan ympäri maailmaa eri kansojen uskonnoissa ja tarustoissa Se on myyttinen puu, joka sitoo taivaan ja maan yhteen.

Kelteille se edustaa luonnon tasapainoa ja harmoniaa. Se symboloi viisautta, voimaa ja pitkää ikää. He uskoivat jumalien kommunikoivan heidän kanssaan elämänpuun kautta. Heille puut olivat maagisia, eläviä olentoja, jotka suojelivat maata ja olivat portaaleja henkiseen maailmaan.

Elämänpuu on suosittu ja arvostettu symboli, sillä sen sanotaan välittävän positiivista energiaa.

Elämänpuu korujemme taustalla on aina jokin ajatus. Ammennamme inspiraatiomme vanhoista legendoista, taruista ja saduista. Luonto ja sen monimuotoisuus näkyvät korujemme materiaaleissa. Käytämme koruisamme puolijalokiviä, helmiä, keramiikka, puuta sekä kasvien osia. Metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia usein hopeoituna, ja korvakorujen koukut ovat hopeaa.

Avainkoruja

Valmistamme kauniita avainkoruja, jotka toimivat nimensä mukaisesti koruina työpaikoilla, sen lisäksi niiden avulla ID-kortti pysyy mukana ja avaimet tallessa.

Valmistamme myös avainkoruja puolijalokivistä, jolloin kivien omat positiiviset energiat auttavat hektisessä ja kiireisessä työelämässä.

Riipuksia

Meiltä löydät valtavan valikoiman riipuksia esim. Elämänpuita, Salaisuuksien Avaimia, Unisieppareita ja kiviriipuksia jne.

Lisäksi valmistamme upeita Cabochon kuvariipuksia eri aihealueista.

Olemme pakanneet pieniin pulloriipuksiin Keijupölyä ja muita taikajuomia pieni pilke silmäkulmassa...

Kaikkiin riipuksiimme kuuluu ketju samaan hintaan.


Enkelin Kutsu

Valikoimistamme löydät kauniit Enkeli Kutsut ketjuilla. Malleja on kymmeniä erilaisia esim. avautuvia kehikoita erivärisillä palloilla tai yksinkertaisempia malleja, jotka eivät avaudu.

Lisäksi myymme itse valmistamiamme Enkeli Kutsuja puolijalokiviä, jolloin jokainen koru on oma yksilönsä.

Enkelin Kutsu on pieni heleästi soiva kello, jonka äänen oma suojelusenkelisi kuulee. Kaikkialla maailmassa eri kulttuureissa on aina ollut tämän tyyppisiä koruja onnentuojana sekä pahan karkottajana.

Korvakorujen aarreaitta

Valmistamme korvakoruja mm. kivistä, keramiikasta ja kukista. Korvakoruissa löytyy myös Elämänpuita, sulkia, höyheniä, eläinhahmoja jne.